Sent partícips de la solidaritat

Projecte educatiu d’Esparreguera

PortaCabot dinamitza el Projecte Educatiu de la Ciutat d’Esparraguera. Una proposta de participació ciutadana entesa com una eina democràtica de transformació i decisió d’aspectes lligats amb l’educació al municipi.

Des del Consell d’Infants s’ha participat al FestaVal, la Festa de Valors, una jornada solidària organitzada per la Xarxa d’AMPA’S d’Esparreguera i els Bombers de la Generalitat de Catalunya. Els beneficis de la jornada se sumen a la iniciativa Bombers amb Causa, que recapta fons per a la recerca en malalties infantils i pels programes amb infants en risc d’exclusió dels diferents centres de Sant Joan de Déu a Catalunya.

El FestaVal va tenir lloc a l’aparcament de La Passió, on es podia participar en diferents activitats organitzades per diferents entitats, comerços i empreses col·laboradores, i per poder fer-les s’havia d’adquirir un passaport solidari.

El Consell d’Infants va realitzar l’activitat de pintar cares amb personatges relacionats amb Esparreguera per donar a conèixer el patrimoni cultural. Els consellers i les conselleres van fer-se càrrec de pintar als nens i nenes i explicar les històries i les llegendes a la gent que no ho coneixia.

Va ser tot un èxit!!

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés