Sent partícips de la solidaritat

Projecte educatiu d’Esparreguera

PortaCabot dinamitza el Projecte Educatiu de la Ciutat d’Esparraguera. Una proposta de participació ciutadana entesa com una eina democràtica de transformació i decisió d’aspectes lligats amb l’educació al municipi.

Des del Consell d’Infants s’ha participat al FestaVal, la Festa de Valors, una jornada solidària organitzada per la Xarxa d’AMPA’S d’Esparreguera i els Bombers de la Generalitat de Catalunya. Els beneficis de la jornada se sumen a la iniciativa Bombers amb Causa, que recapta fons per a la recerca en malalties infantils i pels programes amb infants en risc d’exclusió dels diferents centres de Sant Joan de Déu a Catalunya.

El FestaVal va tenir lloc a l’aparcament de La Passió, on es podia participar en diferents activitats organitzades per diferents entitats, comerços i empreses col·laboradores, i per poder fer-les s’havia d’adquirir un passaport solidari.

El Consell d’Infants va realitzar l’activitat de pintar cares amb personatges relacionats amb Esparreguera per donar a conèixer el patrimoni cultural. Els consellers i les conselleres van fer-se càrrec de pintar als nens i nenes i explicar les històries i les llegendes a la gent que no ho coneixia.

Va ser tot un èxit!!

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés

Participació

Sent partícips de la solidaritat

Projecte educatiu d’Esparreguera PortaCabot dinamitza el Projecte Educatiu de la Ciutat d’Esparraguera. Una proposta de participació ciutadana entesa com una eina democràtica de transformació i