Vilademuls rep una subvenció de 200 mil euros per a la rehabilitació d’habitatge

L’Ajuntament de Vilademuls rebrà una subvenció de 200 mil euros del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per a la rehabilitació de l’edifici de “Cal Mestre”, les antigues escoles del nucli de Sant Esteve Guialbes.

Aquesta subvenció s’emmarca dins la prova pilot del nou Programa de mobilització d’habitatge en el món rural. Un total de 20 municipis han estat seleccionats, del total de 56 que ho varen sol·licitar.

PortaCabot es va encarregar de la redacció de la memòria que l’Ajuntament de Vilademuls va presentar a la convocatòria, on hi destacava la planificació d’actuacions per portar a terme la rehabilitació integral de l’edifici.

L’objectiu de l’actuació serà disposar de fins a 4 allotjaments dotacionals, energèticament eficients, perquè la gent jove del municipi es pugui emancipar, i disposar d’un espai comunitari de teletreball.

Es preveu que el proper mes de juny es publicarà la segona convocatòria de subvencions d’aquest programa, on previsiblement s’hi presentaran més ajuntaments atesa la bona rebuda del programa. A més dels criteris sociodemogràfics i de l’estat de l’edificació al municipi, la presentació d’una memòria amb un pla coherent i organitzat serà garantia d’èxit per a l’obtenció de la subvenció.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés