Selecció de mediadors en l’àmbit de l’oci nocturn

PortaCabot inicia el procés de selecció de mediadors i mediadores en l’àmbit de l’oci nocturn. Les característiques dels llocs de treball són les següents:

IDENTIFICACIÓ DEL LLOC DE FEINA

Mediadores i mediadors per a un servei de mediació nocturna i gestió de conflictes en l’oci nocturn en un municipi de la comarca del Baix Llobregat.

NOMBRE DE VACANTS

6

OBJECTIU GENERAL DEL LLOC DE FEINA

Treballar conjuntament i coordinadament amb el cos de la policia local i amb els propietaris, responsables i personal dels locals d’oci nocturn per tal de prevenir i gestionar els conflictes que es puguin donar dins d’aquests espais i a la via pública.

FUNCIONS A DESENVOLUPAR

Les persones seleccionades s’incorporaran a un servei que te com a objectiu la realització d’un diagnòstic, sessions de formació i tasques de prevenció (pedagògiques, informatives, de sensibilització, …) i de gestió de conflictes.

Això passa per saber quines són les situacions de conflicte habituals susceptibles de poder intervenir abans de que escalin i es materialitzin amb violència.

Concretament:

  • Fer actuacions de mediadors i formar al personal dels locals en criteris bàsics de resolució de conflictes i habilitats mediadores.
  • Ajudar a actuar coordinada i conjuntament amb tots els actors que operen en les zones d’oci nocturn per prevenir i gestionar positivament els conflictes de baixa intensitat.
  • Col·laborar amb el personal dels locals d’oci nocturn a gestionar els desencontres, discussions i tensions amb els usuaris i donar-los suport per gestionar els conflictes que es puguin produir.

Cooperar amb la policia local a gestionar les situacions conflictives generades en els locals d’oci nocturn o a l’espai públic.

RESPONSABILITATS

Gestió de conflictes socials en l’espai públic, per a la contenció, control i seguiment d’incidents i conflictes relacionats amb la convivència en zones d’oci nocturn al municipi..

FORMACIÓ REQUERIDA

Formació d’Especialització, Postgrau o Master Universitàri en la Mediació, Gestió i Resolució de Conflictes socials, públics i comunitaris.

Carnet de conduir A o B.

Es valora el coneixement d’altres idiomes, especialment anglès, francès o alemany.

EXPERIÈNCIA PRÈVIA

Es valora de forma rellevant l’experiència en gestió i resolució de conflictes, especialment relacionada amb l’area d’especialització.

Es valora experiència en la conducció i dinamització de grups.

Es valora experiència en l’àmbit de la intervenció social, ja sigui a través d’administracions o organitzacions del tercer sector.

APTITUDS

Iniciativa,  autocontrol, orientació al client, empatia, assertivitat, pensament analític, habilitats negociadores i mediadores, gestió emocional, i de situacions de crisi.

S’ofereix

Durada: 2 mesos  (juliol i agost)

Horari: de 22.30 hores de la nit del divendres a 02.30 hores de la matinada del dissabte.

REMUNERACIÓ: 400 € bruts/mes aprox.

 

Si esteu interessades o interessats adreceu un correu electronic a info@portacabot.com adjuntant el vostre curriculum vitae de com a màxim 2 pàgines abans del 22 de juny de 2018.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés