Sant Cugat del Vallès inicia el procés per a la creació del Pacte per l’Ocupació Digna i de Qualitat

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès impulsa el procés de creació del Pacte per l’Ocupació Digna i de Qualitat, amb la participació d’una quarentena d’agents econòmics, socials i institucionals presents en el municipi. PortaCabot és l’empresa consultora que conduirà aquest procés, que es dissenya com un espai de treball col·laboratiu i participació per a l’impuls de projectes que condueixin cap a la millora de les condicions laborals en el municipi.

Durant l’acte de presentació, presidit per l’alcaldessa Mireia Ingla, aquesta va destacar la feina feta els dos últims anys per la recuperació econòmica, arran de la pandèmia de la COVID-19. Per la seva part la regidora de Promoció Econòmica, Elena Vila, va exposar la missió i els valors que guien la tasca de l’Àrea de Promoció Econòmica.

Sergi Fernàndez, director de PortaCabot, va exposar el full de ruta per a la creació del Pacte per l’Ocupació, entenent aquest com un procés participatiu on es definirà la governança del Pacte, el Manifest fundacional que fixarà els objectius, i els projectes en què es treballarà.

Aquest mateix acte, que servia com a punt d’inici de tot aquest procés participatiu, va servir perquè els actors presents poguessin exposar els seus punts de vista.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés