PortaCabot realitza la supervisió i acompanyament del Pla estratègic de l’INCASÒL

PortaCabot realitza la facilitació, supervisió i acompanyament a l’execució del Pla estratègic 2017-2020 de l’INCASÒL (Institut Català del Sòl). Amb aquest objecte es dóna suport a la direcció d’aquest organisme públic de la Generalitat per tal de fer el seguiment de l’execució del Pla, resoldre dubtes, validar propostes de millora, i les accions per a mantenir el Pla estratègic en tot moment actualitzat i operatiu.

El Pla estratègic de l’INCASÒL recull un total de 48 iniciatives, agrupades en 14 objectius, i cinc pilars estratègics. Té com a objectiu situar l’INCASÒL com a líder en el sector de la transformació del territori i de les ciutats, i amb la finalitat que Catalunya es converteixi en referent de valor per a la societat global.

En el marc de la supervisió i acompanyament que PortaCabot realitza per a l’INCASÒL, el passat 24 de gener va tenir lloc una jornada de revisió anual del Pla estratègic on hi van participar els 40 directius i comandaments intermedis. La jornada es va centrar en avaluar l’alineament estratègic de l’organització amb el Pla estratègic, i la revisió de les iniciatives que s’estan impulsant.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés