PortaCabot gestiona el servei de mediació a les piscines municipals de Sabadell

Aquest mes de juny s’ha iniciat el servei de mediació i gestió positiva de conflictes a les piscines municipals de Sabadell per a la temporada d’estiu. Un total de 8 mediadors i mediadores s’encarregaran de vetllar per la convivència a les cinc piscines municipals que obriran durant aquests mesos d’estiu.

El servei s’encarregarà de generar referències constructives de convivència tot afavorint la comunicació i empatia de les parts i fomentant el diàleg i la cohesió. I en cas de conflictes, aquests es resoldran mitjançant el diàleg, el respecte i la imparcialitat per tal d’intentar trobar acords satisfactoris a les diferències.

Amb el servei també es pretén fomentar actituds que facilitin l’entesa i el respecte, promoure l’autogestió ciutadana pel que fa a l’exercici dels seus drets mitjançant la participació, incrementar l’acceptació de la diversitat entre els persones que conviuen en un mateix entorn, i promoure un canvi en la relació entre l’ens públic i la ciutadania.

El servei restarà en funcionament fins la primera setmana de setembre, i PortaCabot es proposa la innovació d’aquest servei mitjançant l’ús de les noves tecnologies per generar informes predictius dels conflictes.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés