PORTACABOT aconsegueix 9 milions d’euros per a municipis en la convocatòria d’ERRP

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha iniciat la comunicació als ajuntaments sol·licitants per a les propostes d’actuacions en Entorns Residencials de Rehabilitació Programada (ERRP).

PORTACABOT, empresa líder en projectes estratègics de territori, reforma urbana i habitatge, va obtenir l’encàrrec de cinc ajuntaments per tal de presentar propostes a la convocatòria per a la delimitació de les ERRP. El resultat ha estat que les cinc propostes han estat acceptades, amb una assignació de 8,9 milions d’euros per als anys 2022 i 2023.

El proper pas comportarà que els ajuntaments posin en marxa aquest projecte per tal d’aconseguir que propietaris i comunitats de veïns emprenguin la rehabilitació integral de l’edifici amb l’objectiu d’assolir el màxim estalvi energètic.

PORTACABOT també col·labora amb els ajuntaments per tal de proporcionar el personal administratiu, mediador i tècnic per tal de fer l’acompanayament a propietaris i comunitats, amb especial atenció a col·lectius vulnerables que podran veure subvencionada l’actuació al 100%.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés