PORTACABOT aconsegueix 9 milions d’euros per a municipis en la convocatòria d’ERRP

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha iniciat la comunicació als ajuntaments sol·licitants per a les propostes d’actuacions en Entorns Residencials de Rehabilitació Programada (ERRP).

PORTACABOT, empresa líder en projectes estratègics de territori, reforma urbana i habitatge, va obtenir l’encàrrec de cinc ajuntaments per tal de presentar propostes a la convocatòria per a la delimitació de les ERRP. El resultat ha estat que les cinc propostes han estat acceptades, amb una assignació de 8,9 milions d’euros per als anys 2022 i 2023.

El proper pas comportarà que els ajuntaments posin en marxa aquest projecte per tal d’aconseguir que propietaris i comunitats de veïns emprenguin la rehabilitació integral de l’edifici amb l’objectiu d’assolir el màxim estalvi energètic.

PORTACABOT també col·labora amb els ajuntaments per tal de proporcionar el personal administratiu, mediador i tècnic per tal de fer l’acompanayament a propietaris i comunitats, amb especial atenció a col·lectius vulnerables que podran veure subvencionada l’actuació al 100%.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés

Participació

Sent partícips de la solidaritat

Projecte educatiu d’Esparreguera PortaCabot dinamitza el Projecte Educatiu de la Ciutat d’Esparraguera. Una proposta de participació ciutadana entesa com una eina democràtica de transformació i