Plans d’habitatge 2021

PortaCabot ha iniciat la redacció de nous plans d’habitatge aquest 2021.

La Diputació de Barcelona va encarregar a l’empresa la redacció del Pla Local d’Habitatge d’Igualada. En un concurs públic on s’hi licitaven cinc lots, PortaCabot es va adjudicar el del municipi de més població. La capital de l’Anoia, d’uns quaranta mil habitants, és el centre de la conurbació de la Conca d’Òdena, que compta amb uns vuitanta mil habitants.

D’altra banda, l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt també ha encarregat a PortaCabot la redacció del seu pla d’habitatge, i durant el mes d’abril es donarà inici a la seva redacció que es preveu finalitzar aquest mateix 2021.

Per últim, l’empresa també ha guanyat la licitació per a la redacció del Pla Local d’Habitatge de Sant Feliu de Guíxols, i la dinamització del procés participatiu que és preceptiu en tots els plans d’habitatge.

L’equip de PortaCabot per a la redacció dels plans d’habitatge, format per una desena de professionals, garanteixen l’enfoc multidisciplinar necessari per a la redacció dels projectes, i la seguretat de la seva aprovació per part de l’Agència d’Habitatge de Catalunya.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés