Nou pla de joventut a Vilanova i La Geltrú

El passat 19 de setembre el ple municipal de Vilanova i La Geltrú va aprovar el nou Pla Local de Joventut, elaborat per PortaCabot. Inicialment l’anàlisi i diagnosi del Pla es van elaborar amb el suport de la Diputació de Barcelona, que va contractar l’empresa per a l’elaboració d’aquest document, i que va entregar el resultat el mes d’abril passat.

Arran de la positiva valoració feta pels tècnics de l’Ajuntament, aquest va encarregar a PortaCabot l’elaboració del Pla d’actuacions, que va iniciar-se el mes de maig i va finalitzar a principis de setembre amb l’entrega del document que posteriorment van poder avaluar els diferents grups polítics municipals.

Tant la fase d’anàlisi i diagnosi, com el pla d’actuacions, s’ha realitzat amb la participació d’entitats i joves, fet que ha estat destacat per algun dels grups polítics municipals. En total, s’inclouen un total de 80 actuacions a executar durant els quatre anys de desenvolupament del Pla, amb tres objectius estratègics de treball: emancipació, cohesió social i apoderament de les persones joves.

 

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés