L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera elaborarà el primer pla local d’habitatge

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona, elaborarà el primer pla local d’habitatge del municipi.

L’increment de la demanda d’habitatge està impulsant els preus a l’alça, efecte que també s’està deixant notar en aquest municipi del Vallès oriental. Per aquest motiu l’Ajuntament ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona l’elaboració d’aquest pla, que ajudarà l’Ajuntament a radiografiar la realitat del municipi en aspectes socials, urbanístics, del parc residencial i de recursos i iniciatives municipals, per establir les polítiques a desenvolupar en els propers sis anys.

Per a la redacció del pla la Diputació de Barcelona ha contractat PortaCabot, que compta amb un equip professional transversal amb àmplia experiència en l’elaboració d’aquests projectes. Els plans locals d’habitatge es redacten atenent a la realitat específica de cada municipi, amb la garantia que les polítiques proposades s’ajustaran a la realitat de cada cas.

Els treballs de redacció del Pla Local d’habitatge de Santa Maria de Palautordera s’han iniciat aquest mes de setembre, i es preveu que s’allarguin fins el mes de juliol de 2018.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés