La primera edició dels pressupostos participatius de Martorelles finalitzen amb èxit

PortaCabot acumula una àmplia experiència en diferents processos de pressupostos participatius que s’han desenvolupat en diversos municipis catalans. Un dels últims ha estat Martorelles (Vallès Oriental) que ha finalitzat amb èxit la primera edició dels pressupostos participatiu en la què la ciutadania ha disposat de 20.000€ per millorar el municipi.

Al llarg de tot el procés s’ha comptat amb una àmplia participació per part dels martorellencs i martorellenques. En la fase de recollida de propostes es van presentar més d’una trentena de propostes de les quals, 10 van passar a la votació final un cop van passar el cribratge tècnic. A la fase de votació hi van participar més de dues-centes trenta persones que entre el 2 i el 22 de març van poder votar a través de la plataforma Participa 311 i presencialment als punts habilitats per l’Ajuntament.

Unes xifres que assoleixen amb èxit l’objectiu inicial d’aquesta primera edició que era implicar a la ciutadania en la deliberació de les necessitats del municipi i que finalment ha prioritzat amb més del 60% dels vots la dignificació i adequació de l’entorn del pavelló municipal i la instal·lació de ventiladors als centres educatius del municipi.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés