Jornada sobre resolució de conflictes en l’oci nocturn

PortaCabot i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro organitzen la jornada Gestió i mediació de conflictes en zones d’oci nocturn, que se celebrarà el proper 26 de març.

La jornada estarà centrada en l’experiència de la resolució de conflictes en l’oci nocturn que PortaCabot ja ha implantat en diferents municipis de Catalunya: l’Hospitalet de Llobregat, Calella, Badalona, Girona, Cambrils o Castelldefels, entre d’altres. Es tractaran aspectes diferents com les millores produïdes en la convivència entre el veïnat i els usuaris a les zones de lleure, l’ús de la intel·ligència artificial per a la predicció dels conflictes i la presa de decisions anticipades, o bé la mediació com a eina innovadora en la gestió pública.

Platja d’Aro fou el primer municipi en instaurar un servei de mediació de conflictes en zones d’oci nocturn, amb resultats notables que han suposat la reducció de gairebé el 70% de les queixes veïnals, fent possible la convivència entre el lleure i el descans nocturn. L’esperit innovador de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro l’impulsa a organitzar aquesta jornada per transferir aquest coneixement a altres ajuntaments interessats, com a mesura de responsabilitat social.

La inscripció a la jornada és gratuïta i s’adreça principalment a treballadors públics del àmbits de la joventut, la mediació i convivència, la policia local, o bé a professionals de la resolució de conflictes.

Per a més informació i inscripcions, feu clic aquí.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés