Els projectes de mediació d’oci nocturn de PORTACABOT, premiats com a Proyecto Nacional de Mediación

La Asociación Madrileña de Mediadores ha premiat el projecte de mediació en l’àmbit de l’oci nocturn de Castell-Platja d’Aro, i als resultats de la implementació en altres municipis, en la categoria de Proyecto Nacional de Mediación. El guardó s’atorga als dissenyadors del servei, en Xavier Pastor i n’Eduard Carrera, i a l’empresa que gestiona aquest tipus de serveis, PORTACABOT, SL.

Els Premios AMMI 2019 es van celebrar el passat dijous 14 de novembre a la Escuela Diplomática de Madrid, on es van lliurar els premis a tots els guardonats. Per part de PORTACABOT van recollir el premi Montserrat Soler, coordinadora del servei a Castell-Platja d’Aro, Xavier Pastor, dissenyador del servei, i Sergi Fernàndez, director de PORTACABOT. El premi va ser lliurat per la directora general d’Igualdad de la Comunidad de Madrid, M. Carmen Rodríguez García.

El premi és un reconeixement a la innovació que suposa aquest servei per tractar la resolució alternativa de conflictes i la mediació en un àmbit on hi ha un elevat grau de conflictivitat. En aquest sentit, en el moment de recollir el premi, Xavier Pastor va destacar la necessitat d’innovar la mediació comunitària apropant aquests serveis allà on es produeixen els conflictes.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés