El Consell d’Infants i Adolescents de Sabadell presenta un videoclip sobre totes les diversitats

El Consell d’Infants i Adolescents de Sabadell, espai de participació infantil i juvenil de la ciutat, tanca un nou curs presentant els resultats d’un dels seus darrers projectes. Es tracta d’un videoclip sobre totes les diversitats, i que ha presentat al plenari de tancament de l’edició d’enguany, el passat 29 de juny. El videoclip ha estat treballat de desembre a juny en sessions mensuals de bracet amb l’Ajuntament i la Plataforma per la Llengua, a través del raper sabadellenc Nel·lo C. PortaCabot, com a empresa que dinamitza el Consell, hi ha posat la coordinació metodològica i la dinamització de les sessions.

El Consell d’Infants i Adolescents és un organisme de participació municipal en què nens i nenes de cinquè i sisè de primària esdevenen consellers i conselleres durant un mandat de dos anys, després de presentar-se voluntàriament i de ser escollits per sorteig. Representen als seus companys de classe i d’entitats infantils i juvenils, i treballen en diferents projectes de millora i transformació de la ciutat.

Enguany, el Consell també ha treballat en el disseny de la Plaça dels Infants, la qual l’Ajuntament va cedir en homenatge al col·lectiu de nens i nenes de la ciutat. Els consellers i conselleres també han participat en diferents actes de ciutat com ara l’acte d’homenatge a les víctimes de l’Holocaust o de la COVID-19, així com la celebració del DUDI (Dia Mundial dels Drets dels Infants) o l’acte de commemoració dels 25 anys de relació entre les ciutats de Sabadell i Sarajevo. L’espai de participació tornarà a posar-se en marxa a partir del setembre amb nous projectes.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés