Avaluació final dels serveis de mediació en zones d’oci nocturn

El passat dissabte 28 de novembre es van reunir els mediadors que han treballat en els serveis de mediació en zones d’oci nocturn que durant aquest estiu han desenvolupat aquest servei a Badalona, Calella i Castell-Platja d’Aro, amb els responsables de PortaCabot, empresa que gestiona aquests serveis.

La jornada va servir per intercanviar les experiències dels tres serveis i fer intercanvi de bones pràctiques que contribueixi a la millora de la gestió per a properes ocasions. Els coordinadors de cadascun dels serveis van intervenir per exposar les característiques de l’oci nocturn de cada municipi, el tipus d’intervenció desenvolupada i els resultats obtinguts. Els mediadors de cada servei van reforçar l’exposició amb les experiències personals. En tots tres casos destaca l’elevada satisfacció comunicada pels responsables municipals per l’efectivitat en la reducció de les molèsties provocades per l’activitat de lleure nocturn, i la voluntat de continuar comptant amb aquest servei.

El servei de mediació en zones d’oci nocturn és una innovació desenvolupada des de PortaCabot amb tècniques de mediació i resolució alternativa de conflictes que ha demostrat la seva efectivitat amb la reducció de les queixes veïnals, reducció de deixalles a la via pública i l’increment del civisme dels usuaris de l’oci nocturn.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés