Avaluació dels serveis de mediació nocturna i pacificació social

Com cada any, PortaCabot ha celebrat la trobada dels mediadors i mediadores que han treballat en els serveis de mediació en l’àmbit de l’oci nocturn, que enguany també ha comptat amb serveis de pacificació social, arran de conflictes provocats per la pandèmia de la COVID-19. La sessió es va celebrar presencialment, i amb la connexió per videoconferència d’alguns dels assistents, ateses les limitacions imposades per contenir la pandèmia.

A la sessió vam comptar amb la presència de l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, que va impulsar el servei de mediació en l’oci nocturn l’any 2016 quan era regidor de Promoció Econòmica, i que ara com a alcalde ha continuat promovent. Ell mateix va reconèixer els resultats positius d’aquest servei, que ha fet disminuir la conflictivitat entre el veïnat i el sector de l’oci nocturn, tot buscant la complicitat de les diferents parts en conflicte per tal de trobar solucions i fer compatible el descans amb el lleure.

Durant la sessió els professionals van intercanviar experiències i metodologies de cadascun dels serveis prestats enguany, que ha permès enriquir les tècniques de resolució alternativa de conflictes i de mediació que es posen en pràctica.

Comparteix aquesta noticia

Altres noticies d'interés